Want je kunt het ook gewoon zelf!

Met vrienden of familie.

Op vrijgezellenfeestjes, babyshowers of gewoon zomaar!

Bij Herbs&Crafts zijn wij gepassioneerd over de natuurlijke krachten van oliën, kruiden en klei. Deze passie delen we graag met jou! Maak je eigen verzorgingsproducten met verschillende luxe ingrediënten. Tijdens de workshop leren we je welke olie en kruiden wat doen en hoe je ze combineert om hun krachten te versterken. Je kunt individuele workshops boeken (zie workshop agenda) of feestjes. De workshopfeestjes zijn te boeken vanaf minimaal 4 personen en tot maximaal 10 personen.


Eerstvolgende workshop:


Waar worden de workshops gehouden?
De workshops worden gehouden in verschillende locaties. Deze vindt je op de facebook pagina van Herbs&Crafts en hierboven in de Workshop Agenda.

 

Wat moet ik aanschaffen?
Helemaal niets! Herbs&Crafts neemt een groot assortiment aan oliën, kruiden en basisingrediënten mee. Ook zorgen wij voor verpakkingen, zodat jij jouw creaties mee kan nemen!

 

Hoelang duren de workshops?
De workshops duren 2 tot 2,5 uur. Je krijgt een uitgebreide les over de cosmetische werkingen van kruiden en oliën op de huid en gaat daarna aan de slag met een paar basis recepten. 

 

Wat zijn de kosten?
Voor de workshop arrangementen zijn de kosten verschillend tussen 39,95 en 49,95 p.p.. de prijzen zijn te vinden per workshop in de agenda. Dit is inclusief  ingrediënten, materialen verpakkingen, goodie bag, recepten, biologische thee, lekkere hapjes en natuurlijk je eigen zelfgemaakte producten (zie onderaan de pagina). Annuleren kan tot 48 uur voor de afgesproken datum. Indien de annulering binnen de 48 uur voor datum is, wordt 50% van de kosten aangerekend, wegens voorbereidingen en inkoop.

 

Hoe kan ik boeken of meer informatie aanvragen?
Hieronder vind je een contact formulier! Vul het contactformulier in om je aan te melden. Je ontvangt binnen 24 uur een betaallink om te betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben, krijg je alle informatie over de workshop.

 

Wat gaan we doen?
Magie creëren! Herbs&Crafts verzorgt de workshop waarin je zelf kunt kiezen wat je wil leren! Hieronder vindt je meer informatie.WORKSHOP

Wij bieden verschillende varianten van workshops aan


Workshop Luxurious Creams

Maak je eigen vegan cosmetica!

Wat je gaat maken:

- Lippenbalsem

- Body butter

 

Hier leer je over substanties, emulgatoren en ingrediënten in natuurcosmetica.


Workshop Healing Balms

  We maken 2 soorten helende vegan balsems. We leren wat alternatieve opties zijn voor bijenwas. Daarnaast leer je over maceraten, helende kruiden en huis en keuken producten. Je leert wat goed is voor verschillende typen huid.

  Wat je gaat maken:

  - Verzachtende balsem

  - Spierpijn balsem

   

   


  Workshop Spa Time

  Tijd om voor jezelf te zorgen. Leer beauty producten te maken van ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn in de supermarkt en winkels bij jou in de buurt.

   

  Wat je gaat maken:

  - Lavendel & Eucalyptus Facial Steamer

  - Koffie Scrub

  - Klei Scrub


  Verpakkingen wijken af van de foto's. Je zult cosmetische verpakkingen gebruiken voor je zelfgemaakte producten.


  Aanmelden!

  Neem contact met ons op via onderstaande formulier: